ZOMERSE STAMPPOT

Bodyfun Peer
4

Ingrediënten

– 1,5 kg kruimige aardappelen
– zout, peper en nootmuskaat
– 250 gr romaatjes of cherry tomaatjes
– ½ zakje verse bieslook
– 2 zakken veldsla à 75 gr per stuk
– 125 ml halfvolle melk
– 100 gr magere spekreepjes

Bereiding

Aardappels schillen en in pan met water en zout gaarkoken. Ramaatjes wassen en halveren. Spekreepjes in pan uitbakken. Bieslook fijn knippen. Worteltjes van veldsla verwijderen. Aardappels afgieten en met melk, zout, peper en mespunt nootmuskaat tot een stevige puree scheppen. Veldsla, romaatjes, bieslook en spekreepjes door puree scheppen. Als stamppot teveel is afgekoeld, nog even de pan op het vuur zetten.

Tips

Spekreepjes kunnen ook vervangen worden door gerookte vis of gerookte kipfilet.

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.