Kimberley uit Meeuwen verliest 18,8 kg en 117 cm plaatselijk.

Zij getuigt:

Ik heb altijd al overgewicht gehad. Na 2 zwangerschappen was het nog erger. Ik ben wat op mijn eigen begonnen met afvallen maar dat ging moeizaam. In januari heb ik beslist om professionele hulp te zoeken. Zo kwam ik terecht bij Bodyfun. Tijdens de figuuranalyse zei ik dat ik graag 10 kilo zou willen afvallen. Ook wou ik een gezond eetpatroon om een goed voorbeeld te kunnen geven aan mijn kinderen. Ik wil met mijn kinderen kunnen spelen en gewone dingen doen, zonder het gevoel te hebben dat ik doodop ben of hun niet kan volgen. Na de uitleg, opmeting en weging hebben we samen gekeken wat Bodyfun kon betekenen voor mij en hoe we het gingen aanpakken. Hierin hebben ze mij vrij laten beslissen of ik me door hun wou laten begeleiden.

Zo ben ik gestart met de combinatie powerplate-cabines en ook zeer belangrijk de voedingsbegeleiding. Het was niet altijd makkelijk in het begin, het is écht werken en behoorlijk confronterend hoe slecht het met mijn conditie gesteld was. Maar het resultaat was dat de centimeters eraf vlogen als het ware! De combinatie powerplate-cabines was voor mij een schot in de roos! De kilo’s gingen wat trager maar dankzij de voedingsadviezen en de bruikbare tips die ik kreeg lukte het mij om een goed evenwicht te vinden tussen mijn werk, gezin en voeding.

Nu zijn we 8 maanden verder en ben ik bijna 20 kilo kwijt. Dit had ik in januari alleen maar kunnen dromen. Ik geniet terug van een fietstocht of van een wandeling samen met mijn gezin. Bedankt Annick, Lisa en co voor jullie werk!

Uiteraard heeft Kimberley dit allemaal zelf gedaan, wij hebben GEEN werk verricht. Wij hebben haar laten inzien dat haar conditie niet zo best was en dat dat gezien haar jonge leeftijd toch beter moest. Verder probeerden we samen het juiste voedingspatroon te vinden. Goede communicatie is hierin zeer belangrijk! Zo gaf Kimberley steeds goed aan wat ze wou of hoe haar week eruit zag en gingen we samen kijken hoe we dan een juiste oplossing konden vinden. Alleen samen kan je dan mooie resultaten boeken.

En zo heeft Kimberley nu ook kunnen ondervinden dat je met anders eten en voldoende beweging, véél meer energie hebt en je vooral veel beter in je vel voelt! Nu hoop ik vooral dat je verder gaat met hoe je bezig bent en ook daadwerkelijk een switch voor het leven hebt gemaakt! SUCCES


kimberleyvoorkimberley

Anja Verjans uit Meeuwen verliest 10,1 kg en 84 cm op 4 maanden.

De voor-foto is amper van afgelopen zomer, met de na-foto gaat ze ZEKER schitteren tijdens de komende feestdagen.

Anja getuigt:

Door mijn twee zwangerschappen veranderde mijn lichaam en bleven er extra kilo’s plakken. Het werd steeds moeilijker om ze er af te krijgen. Ik heb verschillende manieren om af te vallen geprobeerd maar het gewenste resultaat nooit behaald. Dankzij Bodyfun is het me wel gelukt om mijn vooropgestelde doel van ‘10 kg af te vallen’ te bereiken. De oefeningen op de Powerplate en de cabines zorgden voor de versteviging van mijn lichaam, terwijl het deskundige advies van het Bodyfun-team me hielpen met mijn eetgewoonten te verbeteren. Keer op keer zien dat de weegschaal hierdoor omlaag gaat, geeft je een enorme boost om ermee door te blijven gaan. En dat ga ik ook blijven doen. Ik ga nog niet stoppen met Bodyfun. Het laat mij me steeds beter in mijn vel voelen en dit wil ik blijvend behouden.

Bedankt, Bodyfun-team voor alles!

Groetjes 
Anja

48403377 2175011829188854 398152994576662528 n

Vandael Lieze uit Meeuwen verliest 20 kg en 148 cm, zij getuigt:

Na de geboorte van mijn zoontje bleven er wat kilo’s plakken. Ik probeerde dat extra gewicht op mijn eigen manier te verliezen. Helaas ging het elke keer mis. Om af te vallen, stopte ik gewoon met eten of at ik heel weinig. En dat houdt uiteraard niemand vol. Resultaat: noppes dus!

Daarom ben ik in september 2017 bij Bodyfun begonnen en daar ging het er heel anders aan toe. Annick en Lisa hebben me geleerd voor de juiste voeding te kiezen en deze te combineren met mijn drukke job, gezin en sociaal leven. Ik was echt verbaasd wat ik allemaal mocht eten en tóch nog kilo’s verloor. Ik werd regelmatig bijgestuurd en kreeg wekelijks goede tips. 

De oefeningen in de verwarmde cabines gecombineerd met de Powerplate zijn een echte aanrader. Het vele zweten werd al snel beloond met een zichtbaar resultaat. En of je nu dik, dun, oud of jong bent: iedereen kan dit, want je programma wordt op maat gemaakt en elke keer individueel begeleid.

7 maanden later en 20kg verschil. Hello happiness!!!

Ik eet gevarieerd en gezond, mijn huid ziet er veel beter uit en ik straal de hele dag. 

Bedankt Bodyfun Peer 

IMG 3751

Uiteraard alle eer voor jezelf Lieze, wij waren de stok achter de deur, maar jij hebt het helemaal zelf gedaan en ja; je straalt, elke keer als je binnenkomt! Keep the good spirit going…wij geloven in jou!!! Proficiat….x

In 2005 verloor Mariëlla 20 kg in 6 maanden, sindsdien is ze trouw elke week aanwezig om haar oefeningen te doen en controle te behouden.  In het eerste jaar na haar kuur verloor ze nog 9 kg, sindsdien blijft ze mooi op gewicht, al 12 jaar lang!

Ze kijkt er elke week naar uit om te komen sporten, geniet ervan en heeft regelmatig nog vragen over haar voeding of hoe ze situaties het best aanpakt.  Wij staan haar nog steeds bij met raad en daad!

We zijn supertrots dat ze één van de velen is die dit als vorm van beweging is blijven zien en zijn/haar resultaat mooi weet te behouden!
233826a67be66a810b23a263230da62e

Magalie Baselet uit Hechtel verliest 18 kg en bijna 200 cm!

Zij getuigt met de volgende woorden;

It’s hard to get fit, but it’s harder to look at te mirror and dislike what you see. 

Toen ik in mei 2017 bij Bodyfun begon was ik al rond de 9 kilo afgevallen. Mijn gewicht stond al een paar maanden stil en ik wist er niet echt raad mee. Toen ben ik op gesprek geweest bij Annick en meteen was ik overtuigd om met veel goesting eraan te beginnen. Ik heb de cabines gecombineerd met de Powerplate. Nu 9 maanden later ben ik bijna 20 kilo en rond de 200 cm verloren en ik voel me super! Als ik met een vraag zat ivm voeding of het afvallen lukte even niet kon ik altijd bij iemand van hun team terecht. Zij probeerden me altijd te motiveren en oplossingen te vinden. Ik raad Bodyfun zeker aan voor de individuele gegeleiding en de Powerplate is écht een meerwaarde! Ik ben heel blij dat ik hier gestart ben.

Groetjes Magalie 

Willemen Isabel uit Peer verliest 15,7 kg en 130 cm op 6 maanden, zij getuigt:

Na 2 zwangerschappen en een nekhernia, waar ook artrose in mijn nek gevonden werd, was het tijd om aan mijn lichaam te werken.

Ik had al goede resultaten gehoord van Bodyfun, dus ben ik het nieuwe jaar goed begonnen en heb een afspraak gemaakt.

Ik doe 2 x keer per week powerplate en cabines, om zo het beste resultaat te krijgen. Dat ging goed, ook met mijn fysieke klachten!

Daarnaast heb ik persoonlijke voedingsadviezen gehad. De kilo´s gingen goed en ook de centimeters vlogen eraf!

Elke week 2 keer wegen motiveert je zeker… Ook de persoonlijke begeleiding is perfect!  

Nu na 6 maanden weeg ik bijna 16 kilo minder en ben 130 cm globaal kwijt!

Ik zie mezelf weer graag in de spiegel, ben veel fitter en voel me beter in mijn vel.

Na de beurten ga ik in het onderhoudsprogramma om zo te blijven bewegen en mijn spieren sterker te maken.

Groetjes Isabel

19893648 1359793520802421 1280819309 o
image 2017 07 25    isabel klein

Wolfs Carmen uit Meeuwen verliest 8,4 kg en 70 cm op 4 maanden.  Het belangrijkst voor haar was om haar figuur terug in strakke conditie te krijgen na haar zwangerschap!  En of dit lukte!!!
Zij getuigt:

Tijdens mijn zwangerschap ben ik ongeveer 18kg bijgekomen, 2 maanden na de bevalling woog ik nog ongeveer 6 kg meer dan voor de zwangerschap.

Ik had mezelf de belofte gedaan om deze eraf te krijgen en terug een strakker lichaam te bekomen tegen de zomer. Met Bodyfun is dit meer dan gelukt, ik ben zelfs nog bijna 3kg extra kwijt.

Met een aangepast trainingsschema en de goede begeleiding ben ik terug helemaal tevreden over mijn lichaam! Ik kan Bodyfun aan iedereen aanraden die er beter uit wilt zien en zich tevens beter wilt voelen. Ik vind de oefeningen en het voedingsadvies echt super!

Bovendien vind ik het écht een pluspunt dat ik mijn dochtertje gewoon kan meenemen terwijl ik sport.

Groetjes, Carmen


image1     image2Anja Geusens uit Meeuwen verliest 19,6 kg en 131 cm
anja na

Ellen Vromans uit Grote Brogel was begin maart 2016, 30 kg lichter en 207 cm!!!
Na een jaar onderhoud, kan Ellen nog steeds haar gewicht goed houden, ze heeft een nieuw evenwicht gevonden tussen werk-gezin-sociale verplichtingen én gezonde voeding.
ellen klein

Anne Lemmens uit Eksel veliest 10 kg en 106 cm, zij getuigt:

Ik voelde mij al een lange tijd niet meer goed in mijn lichaam. Tot ik bij de site van Bodyfun uit kwam en hier de getuigenissen aan het lezen was. Uiteindelijk, na lang twijfelen toch een afspraak gemaakt en de stap gezet 2 x per week powerplate en cabines te doen. Je krijgt er een goede individuele begeleiding. Ik raad iedereen om naar Bodyfun te gaan. Dit is eigenlijk geen dieet, maar op een gezonde manier leren eten en dat werkt! Ik heb nog wel een aantal kg's te gaan maar door de goede begeleiding weet ik zeker dat het gaat lukken! Ik kom al van ver, voel me veel beter én fitter, heb een betere conditie en een ander lichaam. Ik blijf er nog even aan werken!

anne voor

Sanne Vanwezemael verliest 11 kg en 77 cm op drie maanden.
Hiervan 10 cm op heupen, 8 cm op buik, 9 cm op de maag.  Ze is momenteel halfweg...we houden u verder op de hoogte....

Shana Smeets uit As verloor 12,2 kg en 79 cm.

Zij vertelt;
Zoals zoveel vrouwen was er (alweer) een moment aangebroken waarbij ik me absoluut niet meer goed voelde in mijn lichaam.

Ceyssens Yvana verliest 23 kg en 129 cm op 8 maanden, zij getuigt:

"Ik voelde me al een tijdje niet goed in mijn vel. 
Wanneer ik ging shoppen kwam ik altijd met lege handen thuis, want niets paste nog. 

foto voor kuur

Al jaren had ik te kampen met overgewicht, maar nooit zette ik de stap om er echt iets aan te doen.
Na een moeilijke zwangerschap (waarbij ik al enkele kilo’s verloor), besloot ik de strijd tegen de overtollige kilo’s verder aan te gaan.

Mariëlla is in 2013 nog steeds, al jaren, mooi op gewicht! Zij volgt ons onderhoudsprogramma als vorm van beweging en controle voor haar zelf.
Mariëlla verloor 20 kg in 6 maanden in 2005.

Myriam verloor 9 kg en 78 cm op 3 maanden.

In mijn jeugdjaren heb ik altijd intensief gesport zoals fitness, aerobic en dans. Met mijn 2 jonge kinderen en mijn man die veel in het buitenland is voor zijn werk was het heel wat minder met sporten.

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top