ZALM IN PAPILLOT MET CURRY EN GROENTEN

Bodyfun Peer
4 personen

Ingrediënten

– 600 gr zalmfilet
– 1 eetlepel honing
– 1 eetlepel sojasaus
– 3 rode uien, zeer fijn gesneden
– 1 teen knoflook, fijn gesneden
– 1 aubergine
– 1 zoete aardappel
– 1 courgette
– 1 soeplepel bouillonpasta kip
– 5 dl water
– 2 snuifjes currypoeder
– 1 eetlepel olijfolie
– peper en zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170 °C.
Verdeel de zalm in 4 porties en leg elke portie op een stuk aluminiumfolie. Kruid met peper, zout en een snuifje curry. Sprenkel er de olijfolie, honing, sojasaus, zeer fijn gesneden rode ui en knoflook over. Meng de bouillonpasta met het water. Snij de groenten in reepjes en verdeel over de zalm. Giet een half glas bouillon in elke papillot en sluit deze goed af. Bak de papillotten 15 minuten in de oven op 170 °C.

Tips

Lekker voor het hele gezin!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.