Waterkerssoep

Bodyfun Peer
4

Ingrediënten

– 1 grote ui
– 1 grote aardappel
– 3 bosjes waterkers
– 1 L kippenbouillon
– ½ L ongezoete amandelmelk van Alpro
– zwarte peper en zout

Bereiding

Breng de kippenbouillon aan de kook. Schil ondertussen de ui en de aardappel en snij grof. Voeg ze toe aan de bouillon en kook 10 minuten. Was de waterkers en scheidt de steeltjes van de blaadjes. Voeg de steeltjes van de waterkers toe na 10 minuten koken aan de bouillon en laat nog 5 minuten doorkoken. Neem de soep van het vuur, voeg de blaadjes van de waterkers toe en de amandelmelk en mix de soep. Breng op smaak met zwarte peper en zout.

Tips

Waterkers is uitstekend voor de lever. Het werkt reinigend en ontspannend.

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.