POMPOEN-KOKOSSOEP

Bodyfun Peer
4 personen

Ingrediënten

– 1 butternut
– 400 ml kokosmelk ( Alpro, AH light of JUMBO light )
LET OP: onder de 60 kcal/100 ml blijven !!!
– 500 ml kippenbouillon
– 2 cm verse gember
– peper en zout
– 2 el witte wijnazijn of appelazijn

Bereiding

Halveer de butternut en verwijder de pitten. Leg met het vruchtvlees naar beneden op een ovenplaat en rooster gedurende 40 minuten op 200°C. Schil ondertussen de gember en snij grof. Kook de kippenbouillon. Doe het vruchtvlees van de butternut in een blender, voeg kokosmelk, kippenbouillon, appelazijn of witte wijnazijn en gember toe. Mix alles glad en breng op smaak met peper en zout. Zo simpel is het 😉Smakelijk!

Tips

Indien je een brunch of feestje hebt, succes gegarandeerd!
Je kan hem afwerken met pompoenpitten en gesnipperde peterselie!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.