PASTINAAKSOEP

Bodyfun Peer
4 personen

Ingrediënten

– 2 wortelen
– 2 stengels bleekselderij
– 2 uien
– 800 gr pastinaak
-3 cm gember
– 2 knoflookteentjes
– 2 L groentebouillon
– peper, zout
– verse koriander

Bereiding

Schil de wortelen en snijd ze in plakken. Snijd de bleekselder in stukjes. Pel de uien en hak ze grof. Schil de pastinaak en de gemberwortel. Snij ze grof. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de wortelen, de bleekselder, de uien, de pastinaak, de gember en de knoflook toe. Laat 20 minuten koken. Pluk ondertussen de korianderblaadjes van de stengels. Mix de soep. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over de borden en garneer met enkele korianderblaadjes.

Tips

In plaats van koriander kan je ook peterselie nemen ter variatie

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.