GEBAKKEN RIJST MET ZALM EN DOPERWTJES

( hoofdgerecht, 4 personen )

Ingrediënten:              - 1 ui

                                   - 200 gr zilvervliesrijst

                                   - 4 zalmfilets à 150 gr/stuk

                                   - 3 teentjes knoflook

                                   - 1 rode paprika

                                   - 350 gr doperwtjes, diepvries

                                   - 4 eetlepels sojasaus

                                   - 1 eetlepel sesamolie

                                   - 1 bussel lente-uitjes

                                   - 1 limoen

Bereiding:

Maak de ui schoon en snipper. Was de lente-ui en snipper fijn. Pel de knoflook en snipper fijn. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij fijn. Verhit een soeplepel olie en bak hierin de ui en de rijst 10-15 minuten, al roerend. Verhit een lepel olie en bak hierin de zalmfilets. Voeg de knoflook en paprika toe aan de rijst en bak al roerend 5 minuten mee. Voeg de doperwten, sojasaus en sesamolie toe en schep goed om. Voeg de lente-ui toe. Serveer de rijst met groenten op een bord, leg hierop de zalmfilets erop en serveer met de limoenpartjes. Smakelijk!

CONTACT

Telefoon:
011 80 29 60

Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Molenstraat 2 b 1
3990 Peer

logowit200

 

OPENINGSUREN

Maandag: 9u15 - 20u30
Dinsdag: 9u15 - 20u30
Woensdag: 9u15 - 13u00 / 17u00 - 20u30
Donderdag: 9u15 - 20u30
Vrijdag: 9u15 - 16u00
Zaterdag: gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
facebook_page_plugin
Back to top