TONGROLLETJES MET VOORJAARSGROENTEN

( hoofdgerecht, 4 personen )

Ingrediënten:              - 500 gr tongrolletjes

                                   - 400 gr peulen of sugarsnaps genoemd

                                   - 1 bussel groene asperges

                                   - 100 gr zeekraal

                                   - 10 kerstomaatjes

                                   - 100 gr fijne erwtjes

                                   - enkele takjes dragon

                                   - peper en zout

                                   - olie

                                   - havermout

Bereiding:

Schil de onderkant van de asperges en snij er het onderste harde deel af. Blancheer ze in gezouten water. Snij de asperges in hapklare stukken. Blancheer de sugarsnaps en de zeekraal afzonderlijk in gezouten kokend water. Laat ze schrikken in ijswater ( zo blijven ze mooi groen ) Bak de havermout goudbruin in een pan met een eetlepel olie. Laat afkoelen op keukenpapier. Maak de tongfilets indien nodig nog wat schoon en rol ze op met de velkant naar binnen. Je kan ze ook kant en klaar kopen. Bak ze in wat olie. Warm de groentjes, met de gehalveerde kerstomaatjes en de erwtjes op in een pan met een beetje olie en kruid goed af. Verdeel er de dragon over en kruid indien nodig nog bij met peper en zout. Serveer met de havermoutcrumble.

Indien nodig voor de overige gezinsleden; opdienen met gekookte aardappelen.

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
facebook_page_plugin
Back to top