KNOLSELDERIJSTAMPPOT MET MOSTERDSAUS

( hoofdgerecht, 4 personen )

Ingrediënten :                  - 750 gr aardappelen

                                   - 1 kleine knolselderij

                                   - 1 bosje bladselderij

                                   - zout en peper

                                   - 4 eetlepels mosterd

                                   - 125 ml magere of halfvolle melk

                                   - 1 magere of runderrookworst ( ± 350 gr )

Bereiding :

Schil de aardappelen.  Schil de knolselderij.  Snijd de knol in plakken en vervolgens in blokjes.  Hak de bladselderij fijn.  Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar.  Kook in een tweede pan in ongeveer dezelfde tijd de blokjes knolselderij gaar.  Kook de rookworst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking, in de waterdichte plastic.  Giet de aardappelen af en laat ze droog stomen.  Giet de knolselderij af.  Verwarm de melk met de mosterd.  Maak van de aardappelen met behulp van een stamper puree.  Roer de mosterdsaus erdoor.  Schep de knolselderijblokjes en de bladselderij door de puree.  Serveer bij deze stamppot in stukjes gesneden warme rookworst.

 

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
facebook_page_plugin
Back to top