Er wordt momenteel veel thuis gewerkt.  Onze telefoon maakt overuren nu.  Je kan zittend bellen, maar het kan ook terwijl je loopt in huis.  Uiteraard begrijpen wij dat er een aantal mensen thuis aan het werken zijn met kinderen om zich heen.  Wellicht is dat jou sport op het moment.
Balansoefeningen: probeer op 1 been te blijven staan tijdens het tandenpoetsen, koken, wachten aan de kassa, ... en wissel na 1 minuut van been.
Neem elke dag voor het slapen gaan 1 minuutje de tijd om te planken, eventueel samen met je partner.  Maak er een uitdaging van!
Dit zou je ook bij het ontwaken kunnen doen; eerst even een paar oefeningen.  5 minuten elke dag buikoefeningen is genoeg!
Doe na elk toiletbezoek 20 squats.  Maak er een gewoonte van en je zult zien dat het echt goed werkt!  Wel eerst je broek omhoog doen hé :)
Laat beweging een vorm van afleiding zijn.  Door het thuiswerken liggen verleidingen wat vaker op de loer.  Merk je dat je sneller geneigd bent om een extra snackje te nemen.
Plak dan een opvallende sticker op de kast en denk even aan ons!  Of kleef aan de binnenkant een minder flaterende foto van jezelf!  Een andere tip is: ga je tanden poetsen of neem een muntje.
Neem vaker de trap, leg de spullen niet op de trap voor als je naar boven gaat, maar ga eens wat dikwijler naar boven!
Poets je huis met passie, zet muziek aan met een lekker beat en laat die heupen swingen terwijl je poets!  Door op een hoog tempo te stofzuigen en dweilen, verbrand je weer wat extra caloriën!
Dans, dansen zorgt voor aanmaak van endorfine, een stofje waar je blij en gelukkig van wordt.  Dus zet even een lievelingsplaat op en dans alsof niemand je kan zien!
Wees creatief, er is vast iets in huis wat jou tot extra beweging kan aanzetten.
Wandelen, lopen, fietsen, hoelahoepen, touwtje springen, trap op en af lopen, grondoefeningen, ...
Welke uitdaging ga jij aan?

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top