Kimberley uit Meeuwen verliest 18,8 kg en 117 cm plaatselijk.

Zij getuigt:

Ik heb altijd al overgewicht gehad. Na 2 zwangerschappen was het nog erger. Ik ben wat op mijn eigen begonnen met afvallen maar dat ging moeizaam. In januari heb ik beslist om professionele hulp te zoeken. Zo kwam ik terecht bij Bodyfun. Tijdens de figuuranalyse zei ik dat ik graag 10 kilo zou willen afvallen. Ook wou ik een gezond eetpatroon om een goed voorbeeld te kunnen geven aan mijn kinderen. Ik wil met mijn kinderen kunnen spelen en gewone dingen doen, zonder het gevoel te hebben dat ik doodop ben of hun niet kan volgen. Na de uitleg, opmeting en weging hebben we samen gekeken wat Bodyfun kon betekenen voor mij en hoe we het gingen aanpakken. Hierin hebben ze mij vrij laten beslissen of ik me door hun wou laten begeleiden.

Zo ben ik gestart met de combinatie powerplate-cabines en ook zeer belangrijk de voedingsbegeleiding. Het was niet altijd makkelijk in het begin, het is écht werken en behoorlijk confronterend hoe slecht het met mijn conditie gesteld was. Maar het resultaat was dat de centimeters eraf vlogen als het ware! De combinatie powerplate-cabines was voor mij een schot in de roos! De kilo’s gingen wat trager maar dankzij de voedingsadviezen en de bruikbare tips die ik kreeg lukte het mij om een goed evenwicht te vinden tussen mijn werk, gezin en voeding.

Nu zijn we 8 maanden verder en ben ik bijna 20 kilo kwijt. Dit had ik in januari alleen maar kunnen dromen. Ik geniet terug van een fietstocht of van een wandeling samen met mijn gezin. Bedankt Annick, Lisa en co voor jullie werk!

Uiteraard heeft Kimberley dit allemaal zelf gedaan, wij hebben GEEN werk verricht. Wij hebben haar laten inzien dat haar conditie niet zo best was en dat dat gezien haar jonge leeftijd toch beter moest. Verder probeerden we samen het juiste voedingspatroon te vinden. Goede communicatie is hierin zeer belangrijk! Zo gaf Kimberley steeds goed aan wat ze wou of hoe haar week eruit zag en gingen we samen kijken hoe we dan een juiste oplossing konden vinden. Alleen samen kan je dan mooie resultaten boeken.

En zo heeft Kimberley nu ook kunnen ondervinden dat je met anders eten en voldoende beweging, véél meer energie hebt en je vooral veel beter in je vel voelt! Nu hoop ik vooral dat je verder gaat met hoe je bezig bent en ook daadwerkelijk een switch voor het leven hebt gemaakt! SUCCES


kimberleyvoorkimberley

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top