Vandael Lieze uit Meeuwen verliest 20 kg en 148 cm, zij getuigt:

Na de geboorte van mijn zoontje bleven er wat kilo’s plakken. Ik probeerde dat extra gewicht op mijn eigen manier te verliezen. Helaas ging het elke keer mis. Om af te vallen, stopte ik gewoon met eten of at ik heel weinig. En dat houdt uiteraard niemand vol. Resultaat: noppes dus!

Daarom ben ik in september 2017 bij Bodyfun begonnen en daar ging het er heel anders aan toe. Annick en Lisa hebben me geleerd voor de juiste voeding te kiezen en deze te combineren met mijn drukke job, gezin en sociaal leven. Ik was echt verbaasd wat ik allemaal mocht eten en tóch nog kilo’s verloor. Ik werd regelmatig bijgestuurd en kreeg wekelijks goede tips. 

De oefeningen in de verwarmde cabines gecombineerd met de Powerplate zijn een echte aanrader. Het vele zweten werd al snel beloond met een zichtbaar resultaat. En of je nu dik, dun, oud of jong bent: iedereen kan dit, want je programma wordt op maat gemaakt en elke keer individueel begeleid.

7 maanden later en 20kg verschil. Hello happiness!!!

Ik eet gevarieerd en gezond, mijn huid ziet er veel beter uit en ik straal de hele dag. 

Bedankt Bodyfun Peer 

IMG 3751

Uiteraard alle eer voor jezelf Lieze, wij waren de stok achter de deur, maar jij hebt het helemaal zelf gedaan en ja; je straalt, elke keer als je binnenkomt! Keep the good spirit going…wij geloven in jou!!! Proficiat….x

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top