Uitrusting

 • Stil fit training
  Stil Fit   Een ander soort training, maar met dezelfde doelen; plaatselijk vetcellen verbranden en
 • Hypoxi vacunaut
  Gerichte vetverbranding op maagstreek en heupen Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om
 • Powerplate
  Nieuw bij bodyfun is de Powerplate Pro7, de revolutie in Powerplate! De Powerplate is een vibrerende
 • Afslankcabine
  In een op lichaamstemperatuur verwarmde cabine voer je liggend zéér specifieke spierbewegingen uit,

IMG 3020

Stil Fit

 

Een ander soort training, maar met dezelfde doelen; plaatselijk vetcellen verbranden en spieren verstevigen. Individuele begeleiding, doelgerichte oefeningen. Liggend of staand, variatie in oefeningen te over. Een nieuwe dimensie om je doel te bereiken, eens iets anders, maar ons concept blijft steeds hetzelfde; je moet er zelf aan werken! Of je nu cabines/hypoxi/powerplate of stil fit kiest, je komt naar ons om doelgericht te bewegen en zelf die vetcellen eraf te werken! Door de variëteit kunnen we iedereen helpen, met welke pathologie dan ook. Communicatie is hierin zeer belangrijk, goed aangeven wat kan en niet kan, hoe je je voelt op het moment, maar vooral ook achteraf. Alleen op die manier kunnen we samen een geschikt programma voor jou vinden!

Speciaal gewichtsblok

Dankzij het speciale gewichtsblok kunnen de eerste 5 gewichtstappen worden ingesteld in stappen van 1,25 kg, de volgende in stappen van 2,5 kg. Het minimale startgewicht is dus 1,25 kg per kant en is ideaal voor oefeningen met oefeningen en mobilisatie.

Ongelofelijk flexibel

Dankzij het speciaal ontwikkeld mechanisme kunnen de zwenkbare trekelementen traploos en afzonderlijk worden ingesteld en aan beide zijden en aan één zijde worden gebruikt. De afstand van de kabels is 90 cm en biedt een verscheidenheid aan extra trainingsvarianten. Markeringen op de schuifrails maken het gemakkelijk om de hoogte op elk gewenst moment aan te passen.

Verschillende accessoires

Aan de trekelementen kunt u verschillende accessoires bevestigen, zoals koorden of tricepsstangen, in plaats van de handgrepen.

Functionele coretraining

Door de driedimensionale training met vrije en dagelijkse bewegingen activeer en versterk je je core en ondersteun je spieren. Dit zorgt voor een goede lichaamsspanning en een rechte houding, verbetert uw evenwicht, voorkomt blessures en verhoogt vooral uw algemeen welzijn.

Video:

https://vimeo.com/262575543

csm Detail Handgriff 1 a770edbce6csm Detail Handgriff 1 a770edbce6csm Detail Handgriff 1 a770edbce6csm Detail Handgriff 1 a770edbce6
IMG 2975 kopie

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top