Uitrusting

 • Stil fit training
  Stil Fit   Een ander soort training, maar met dezelfde doelen; plaatselijk vetcellen verbranden en
 • Hypoxi vacunaut
  Gerichte vetverbranding op maagstreek en heupen Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om
 • Powerplate
  Nieuw bij bodyfun is de Powerplate Pro7, de revolutie in Powerplate! De Powerplate is een vibrerende
 • Afslankcabine
  In een op lichaamstemperatuur verwarmde cabine voer je liggend zéér specifieke spierbewegingen uit,

vacunaut1Gerichte vetverbranding op maagstreek en heupen

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysische gezondheid en onze positieve uitstraling. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vetten te verbranden op de buik. HYPOXITHERAPIE garandeert een vlakke buik en verminderde omtrek door matige en regelmatige training.

Oorzaak

Genetica is één van de oorzaken waardoor tussen mensen een verschil ontstaat in de verdeling van vetten over het lichaam. Onze genetische predispositie bepaalt de kracht van de bloedcirculatie door de dermale lagen en het vetweefsel. Bloed is de unieke verdeler voor energie en vetzuren. In een zone waar de bloedcirculatie minder is, kunnen vetzuren niet voldoende afgevoerd worden. Het is heel eenvoudig om proefondervindelijk te bepalen welke delen van het lichaam een zwakkere bloedcirculatie hebben, na een normale training zullen deze plaatsen een koudere oppervlakte temperatuur hebben dan andere plaatsen.

Gevolg

Geen dieet noch training kunnen weerstand bieden aan hardnekkig opgeslagen vetzuren in plaatsen met een zwakke doorbloeding. Vet wordt immers verbrand daar waar het lichaam makkelijk bij kan. Dit proces gaat makkelijker in delen van het lichaam met een sterke doorbloeding. Een zwakke doorbloeding aan de buik zal het transport van vetzuren verhinderen. Dit heeft als gevolg dat het niet enkel zal resulteren in hardnekkig opgeslagen vetzuren, maar ook in minder goed functionerende organen (oa. : blaas, spijs-verteringsstelsel )

Oplossing

De oplossing is recht door zee. Door het versnellen en stimuleren van de bloedcirculatie in de probleemzones wordt de verbranding van vetzuren geactiveerd. Een netwerk van drukkamers rond de maagstreek, taille en heupen passen wisselend hoge en lage druk toe.

De lage druk transporteert het bloed naar het vetweefsel van de buik en maagstreek. Zo verrijkt het bloed zich met vetzuren. De verandering van lage druk naar hoge druk stimuleert het afvoeren van het verrijkte bloed. Weg van de probleemzones en in de bloedsomloop.

De vacunaut combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding. Het speciaal ontwikkeld pak past variërende druk toe op de huid waardoor de bloedcirculatie ter hoogte van maagstreek en heupen wordt gestimuleerd. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de buik en de maagstreek makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijker tijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren, waar ze verbruikt worden, versneld door een training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat: volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam resultaat! De enige natuurlijke manier die werkt om een buikje weg te werken en om in combinatie met buikspieroefeningen tot een sixpack te komen.

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top