Uitrusting

 • Hypoxi vacumassage
  Stevige huid Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld. De hu
 • Hypoxi vacunaut
  Gerichte vetverbranding op maagstreek en heupen Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om
 • Bodywrap
  Bodywrap is een methode waarbij wij de probleemzones, nl. buik en/of billen insmeren met een mengsel
 • Powerplate
  Nieuw bij bodyfun is de Powerplate Pro7, de revolutie in Powerplate! De Powerplate is een vibrerende
 • Afslankcabine
  In een op lichaamstemperatuur verwarmde cabine voer je liggend zéér specifieke spierbewegingen uit,

vacumassage1Stevige huid

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld. De huid, meer bepaald de vorm en teintn laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. In de wereld van vandaag streven mensen naar een jeugdig en gezond voorkomen. Hypoxidermology is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Hypoxidermology (Vacumassage) zal de huid herbronnen door de elasticiteit en textuur te verbeteren.

Principe

Huid dient net zoals spieren getraind te worden om in goede conditie te blijven. In vergelijking met spieren kan de huid zichzelf niet bewegen en moet er dus op een uitwendige manier getraind worden. Hoe meer de elastische weefsels van de huid samentrekken en uitrekken des te sterker de huid wordt. Hypoxidermology is een unieke therapie ontwikkeld voor het veilig en efficiënt trainen van de huid, zonder nadelen of risico's voor het vatenstelsel. Hypoxidermology is momenteel ook de beste lymfedrainage systeem ter wereld en wordt ook gebruikt om lymfklier patiënten te helpen.

Methode

Hypoxidermology heeft huidtraining gerevolutioneerd om deze unieke techniek. De therapie werkt via een netwerk van 400 drukkamers. De drukkamers zitten verspreid rond de maagstreek, heupen, billen en benen. Hypoxidermology is de meest efficiënte huidtraining - zelfs van toepassing op mensen met een verzwakt beenweefsel. Hypoxidermology bereikt resultaten die nog nooit eerder mogelijk waren. Deze therapie haalt zijn kracht uit de combinatie van 2 zeer efficiënte therapieën: vacuüm en compressie. Met hypoxidermology kan je de huid trainen op een tijdsbesparende manier, zonder ongewenste neveneffecten. De resultaten worden efficiënt plezierig en comfortabel bereikt.

Lage druk

Het lichaam wijst zuurstof, mineralen, vitamines, enzymen en hormonen aan zichzelf toe. Deze bestanddelen worden getransporteerd door het bloed- en lymfestelsel. Tijdens lage druk wordt bloed in het bindweefsel getrokken en verrijkt het bloed zich met een toevloed aan nutriënten.

Hoge druk

De huidlagen en het vetweefsel krijgen door tijd een opstapeling van toxische stoffen. Tijdens hoge druk worden de beschadigde cellen afgevoerd met als gevolg dat de huid zich kan regenereren.

CONTACT

Telefoon:
011 80 29 60

Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Molenstraat 2 b 1
3990 Peer

logowit200

 

OPENINGSUREN

Maandag: 9u15 - 20u30
Dinsdag: 9u15 - 20u30
Woensdag: 9u15 - 13u00 / 17u00 - 20u30
Donderdag: 9u15 - 20u30
Vrijdag: 9u15 - 16u00
Zaterdag: gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
facebook_page_plugin
Back to top