broek1Iedereen weet dat overgewicht een veel voorkomend probleem is, dat invloed heeft op de gezondheid en de dagelijkse omgang. Bij Bodyfun kan je met dit probleem terecht: we zorgen voor een discrete en persoonlijke behandeling.

Heb je al tal van middeltjes geprobeerd om af te slanken? En kwam je (zoals vele andere) het jojo-effect tegen?

Een nieuwe start

Het steeds opnieuw proberen van verschillende diëten en producten en het daaropvolgend opgeven en terug bijkomen, geeft je elke keer minder moed om opnieuw te beginnen. Je eindigt zo in een vicieuze cirkel waaruit het moeilijk is ontsnappen is. Tenzij je de moed en steun vindt om het op een verantwoorde manier aan te pakken. En ervoor te zorgen dat je de nieuwe voedingsgewoonten kan handhaven binnen je gezins- en sociaal leven.

Afslanken op zich is niet zo moeilijk, maar het behoud ervan is het grootste probleem. De enige vorm van gezond en blijvend afslanken, is een verandering te brengen in je voedingspatroon. Hierdoor ga je je energie-inname beperken. En tegelijk je energie-verbruik verhogen door meer te bewegen. Studies wijzen uit dat een combinatie van de twee de ideale manier van afslanken! Waarom nog wachten: maak vandaag nog een afspraak om langs te komen voor advies. Want Bodyfun staat voor persoonlijke aanpak.

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top