voeding1Een gezond lichaam begint met de juiste voeding. In onze studio hebben we een apart voedingshoekje, waar we de voeding uitgebreid en individueel met jou bespreken. Je vindt hier ook allerhande tips, recepten, foldertjes en productlijsten om het je nog gemakkelijker te maken. Pas je voeding aan en vindt een weg naar betere voedingsgewoonten voor jou en je gezin.  Leren een evenwicht te vinden tussen genieten, gezond eten, met mate eten, sociaal leven, werksituatie, gezin en de juiste voedingsmiddelen.  Een proces dat wat hulp vereist en daar willen wij graag bij helpen!

 

Veilig, gezond en natuurlijk

We werken niet met pillen of dieetshakes. Ook geen hongerdieet met jojo-effect als gevolg. We gaan voor een blijvend resultaat.

Bodyfun werkt met gediplomeerde diëtisten die op een medisch verantwoorde wijze voedingsadvies verstrekken. "Je gewenste gewicht bereiken op een evenwichtige en veilige manier", is onze leuze. We bewijzen samen met jou, dat het kan!

Samen met de diëtiste werk je aan je eigen programma, op basis van een gezonde eetgewoonte, aangepast aan je persoonlijk levensritme, werksituatie, gezin, sociaal leven.

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top