voeding1Een gezond lichaam begint met de juiste voeding. In onze studio hebben we een apart voedingshoekje, waar we de voeding uitgebreid en individueel met jou bespreken. Je vindt hier ook allerhande tips, recepten, foldertjes en productlijsten om het je nog gemakkelijker te maken. Pas je voeding aan en vindt een weg naar betere voedingsgewoonten voor jou en je gezin.  Leren een evenwicht te vinden tussen genieten, gezond eten, met mate eten, sociaal leven, werksituatie, gezin en de juiste voedingsmiddelen.  Een proces dat wat hulp vereist en daar willen wij graag bij helpen!

IMG 2974Na de figuuranalyse bieden we je verschillende mogelijkheden op vlak van beweging.  Elk figuur is anders en vereist een andere aanpak van bewegen tijdens het afslanken.  Zo heb je mensen met meer vetopstapeling op de buik; appelfiguur, grote vetopstapeling rond de heupen; peerfiguur... We meten en wegen je op voorhand en zo bepalen we welke methodes toepasbaar zijn.  Het meten en wegen gebeurt met de Inbody; onze nieuwe weegschaal die heel nauwkeurig weergeeft hoe de samenstelling van je lichaam is en waar de meeste vetcellen aanwezig zijn.  Zo weten we ook waar we moeten werken.  Het resultatenblad hiervan wordt nauwkeurig besproken met jou, het geeft een mooi overzicht van je lichaam.

 

De perfecte uitrusting

Goed materiaal is het halve werk.  Daarom hebben we voor jou afslankcabines, Powerplate, hypoxi vacunaut en Stil Fit...klaar staan.  Laat de training maar beginnen!  Een strak figuur? Daar werk je zelf aan!

 

OPENINGSUREN

Maandag: 8.30 - 13.00 en 17.00 - 22.00
Dinsdag: 8.30 - 20.00
Woensdag: 8.30 - 13.00 
Donderdag: 8.30 - 13.00 en 15.30 - 22.00
Vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag en zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief
Please wait
 
 
Back to top